088 - 120 34 00

Google Analytics Training – 22 Februari

Op zoek naar meer kennis over webanalytics? Actief aan de slag gaan met uw eigen analytics account? De Google Analytics training van Onetomarket biedt de juiste basis voor beginnende marketeers en startende webanalisten om meer uit Google Analytics te halen.

Gedurende de dag zullen Marlous Vennegoor op Nijhuis en Sanne van den Adel, gecertificeerd en ervaren Google Analytics Consultants bij Onetomarket u begeleiden. Aan de hand van presentaties, het effectief samenwerken en werken met uw eigen Google Analytics account zult U gedegen kennis opdoen in het gebruik van Google Analytics. Tijdens de sessie zult u dan ook bekend raken met begrippen als KPI, Funnels, Conversie Optimalisatie en Event Tracking. Aan het eind van de dag zult u dan ook in staat zijn om de vertaalslag te maken van wat Google Analytics en Conversie Optimalisatie voor uw organisatie kan betekenen.

Programma Google Analytics Training:

1.    Introductie Google Analytics
2.    Wat wil ik meten?
3.    Hoe krijg ik het gemeten?
4.    Hoe interpreteer ik de data?
5.    Waar vind ik wat?
6.    Hoe deel ik de informatie binnen de organisatie?
7.    Welke resultaatgerichte acties kan ik ondernemen?
8.    Tips
9.    Conversie Optimalisatie & Site Clinic

Datum: 22 februari 2011
Duur: 09.30 – 16.30
Trainer: Marlous Vennegoor & Sanne van den Adel
Inclusief: Lunch / Drinken / Cursus materiaal.
Locatie: Hoofdkantoor Onetomarket, Arnhem
Deelnemers: 6 – 12 personen.
Kosten: € 325,- per persoon.

Om nog verder aan uw analytics capaciteiten te werken krijgt u na de sessie gratis het boek ‘Advanced Webmetrics’ van Brian Clifton mee naar huis.

Vragen?

Heeft u vragen over de Google Analytics Training of andere vragen? Mail dan naar info@onetomarket.nl of neem telefonisch contact op via 026-3521870

Jouw vraag voor een speeddate van 15 minuten met het team

    onze partners