088 - 120 34 00

Future Marketing Event – 28 januari 2011

Bent u geïnteresseerd in conversie optimalisatie van uw website, de inzet van social media bij het verkrijgen van klantinzichten of wilt u weten hoe de opbrengsten van alle offline marketinguitgaven aantoonbaar kunnen worden gemaakt? Dan mag u het Future Marketing Event op vrijdag 28 januari aanstaande niet missen.

Het event wordt georganiseerd door vierdejaarsstudenten van de minor ‘State of the Art Marketing’. Tijdens dit event komen een drietal belangrijke marketing onderwerpen aan bod via een aantal workshops en spreeksessies: Online Marketing, Customer Insights en Marketing Accountability.

Bij het onderwerp online marketing wordt stil gestaan bij de conversie optimalisatie van de website. OneToMarket zal als vooraanstaand online marketingbureau in een interactieve workshop uitleggen waarom conversie optimalisatie van belang is, wat de meest voorkomende valkuilen zijn en hoe succes behaald kan worden.

Daarnaast hebben studenten in samenwerking met OneToMarket  een checklist opgesteld om de conversie van uw website te verbeteren. Deze checklist  wordt voorafgaand  aan het event onder een aantal websites van deelnemers afgenomen. Via onderstaande link kunt u hier meer over vinden.

Datum: 28 januari 2011
Duur: 12.30 – 17.15
Locatie: Windesheim, Zwolle
Kosten: € 89,- per persoon

Overige: eten en drinken inbegrepen

Het Future Marketing Event mag u dus absoluut niet missen!
Bezoek de website voor aanvullende informatie en aanmeldingen: www.futuremarketingevent.nl

ps. Beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Dus wees er snel bij.

Jouw vraag voor een speeddate van 15 minuten met het team

    onze partners