088 - 120 34 00

FC Barcelona tekent contract met Onetomarket.

FC Barcelona heeft voor 2009 een contract getekend met Onetomarket voor het verzorgen van de online publiciteit en kaartverkoop. De online marketingcampagnes zijn gericht op het verbeteren van de eigen vindbaarheid van de website van FC Barcelona en de betaalde advertenties in Google en Yahoo.

De campagne heeft als belangrijkste doelstelling: het verhogen van de online kaartverkoop voor de wedstrijden van FC Barcelona. Nu wordt het grootste gedeelte van de online kaartverkoop door resellers gegenereerd. FC Barcelona wil dat dit verandert en dat supporters rechtstreeks boeken. De campagnes hiervoor worden in meer dan 30 landen uitgerold.

De keuze van FC Barcelona voor Onetomarket is vanwege onze bewezen kennis en specialisatie op het gebied van zoekmachinemarketing. Daarnaast was onze internationale ervaring met groot opgezette campagnes een belangrijke doorslaggevende reden,  aldus Jac van Ommen CEO van Onetomarket.

Jac van Ommen, CEO Onetomarket hierover: “We zijn FC Barcelona zeer erkentelijk dat ze voor ons gekozen hebben zeker omdat dit een account is die iedereen graag wil! FC Barcelona behoort tot de grootste sportclub ter wereld, met fans wereldwijd. Een campagne met een dergelijk internationaal karakter past geweldig bij onze ambities en maakt optimaal gebruik van al onze expertises. Onze mensen in Barcelona vinden het geweldig om voor FC Barcelona te mogen werken”

Jouw vraag voor een speeddate van 15 minuten met het team

    onze partners