088 - 120 34 00

Eerste AEGON Bank affiliate meeting succes.

Persbericht:

Bij de start van het affiliate programma in november 2008  heeft AEGON Bank belooft direct contact  te onderhouden met haar affiliate partners en kennisuitwisseling te stimuleren doormiddel van het organiseren van meetings. Op 19 februari 2009 vond daarom de eerste AEGON Bank affiliate meeting plaats in Vleuten. Met succes, want 10 top affiliates en de netwerken zaten met elkaar aan tafel om kennis uit te wisselen over Search Engine Optimization.

 Bijzonder aan het affiliate programma van AEGON Bank is dat de drie netwerken – TradeDoubler, Daisycon en M4N – gezamenlijk met AEGON Bank rond de tafel hebben gezeten om het programma vorm te geven. Hierdoor zijn de netwerken niet elkaars concurrent geworden van wie slechts één de opdracht zou krijgen, maar is een samenwerking ontstaan waarbinnen een gezonde competitie is wie de beste affiliates binnenhaalt. Sinds de start van het programma op 27 november 2008 heeft AEGON Bank 900 nieuwe affiliaties geworven, 100% groei gerealiseerd in conversie bij start programma en 500% meer conversie gerealiseerd dan bij het ‘oude’ programma.

 De bijeenkomst stond in het teken van kennisoverdracht op het gebied van Search Engine Optimization (SEO). Zo werden er presentaties gegeven door betrokkenen uit het internetteam van AEGON Bank en specialisten uit de markt als onder andere: Erik-jan Bulthuis, SEO Consultant van OnetoMarket en Roy Huiskens, senior Organic Search Consultant bij OnetoMarket.

 Affiliate marketing

Bij affiliate marketing nodigen netwerken de contacten (de affiliates) in hun netwerk uit om een link aan te leggen naar de site van AEGON Bank. Wanneer via een dergelijke link een product van AEGON Bank wordt verkocht of een afspraak wordt gemaakt voor een advies wordt de affiliate betaald. Meer informatie over het AEGON Bank affiliate programma is te vinden op www.aegonbank.nl/affiliateprogramma. Daar zijn ook de presentaties en foto’s te vinden.

 

 

Jouw vraag voor een speeddate van 15 minuten met het team

    onze partners