088 - 120 34 00

Bruna stapt in Second Life

Bruna zal naar eigen zeggen als eerste retailketen ter wereld- een winkelketen van enkele honderden winkels neerzetten in de snelgroeiende driedimensionale wereld van Second Life

Bruna zal naar eigen zeggen als eerste retailketen ter wereld- een winkelketen van enkele honderden winkels neerzetten in de snelgroeiende driedimensionale wereld van Second Life.

De directie geeft aan dat zij continu op zoek is naar nieuwe manieren om klanten te bedienen. Klanten kunnen onder andere terecht in de online winkel op Bruna.nl.’Second Life is een nieuwe belevingswereld en wij verwachten dat daar ook Bruna klanten te benaderen zijn!’ Aldus, Hans Gelauff, algemeen directeur van Bruna.

Volgens Martin Jacobs, Bruna ondernemer en ontwikkelaar van de virtuele winkelketen, zijn driedimensionale werelden niet meer weg te denken van internet: ‘Second Life is een wereld waar enorm veel te leren is. Je kunt er bijvoorbeeld bouwen, handel drijven en programmeren. Verrassend veel mensen zijn wekelijks 30 uur of meer bezig in deze wereld. In samenwerking met de makers van de wereld, het Amerikaanse Linden Labs, is nu een Nederlandstalig boek met cd-rom verschenen over Second Life. Nederlanders zijn na de Engelstalige groep veruit het sterkst vertegenwoordigd in Second Life. Onze winkelketen gaat uitgerekend dit boek in Second Life verkopen. Dit betekent voor ons als Bruna het juiste product op de juiste plaats bij de juiste persoon op het juiste moment. Niets meer en niets minder.’

Klanten kunnen een willekeurige virtuele Bruna-winkel binnenlopen waar zij het boek op de toonbank zullen vinden. De bestelling kan verder afgehandeld worden via de webshop van Bruna.

Bron: Twinkle Magazine

Jouw vraag voor een speeddate van 15 minuten met het team

    onze partners