088 - 120 34 00

Bereik dames ouder dan 21 tijdelijk voor een bijzonder gunstig tarief

Zoals we onlangs al meldden op ons blog is Onetomarket aanwezig geweest bij het seminar Vrouw en Internet We waren hier op uitnodiging van Zylom Website van het Jaar 2006

Zoals we onlangs al meldden op ons blog is Onetomarket aanwezig geweest bij het seminar Vrouw en Internet. We waren hier op uitnodiging van Zylom, Website van het Jaar 2006.

Zylom is voor Onetomarket een belangrijke business partner en speler in de markt, waar we voor diverse klanten, uit zeer uiteenlopende branches, campagnes hebben lopen.

De gamessite bereikt maandelijks 2,5 unieke internetters per maand, voornamelijk vrouwen. 85% van deze groep is ouder dan 21 jaar, ze verdienen over het algemeen meer dan gemiddeld, zijn woonachtig over heel Nederland en 70% heeft een ‘klassieke’ gezinssituatie. Voor veel adverteerders een zeer interessante doelgroep.

Verrassend voor ons was vooral het speelgedrag: 93% van de bezoekers speelt 1 of meerdere keren per week (!) en dan al snel een half uur.

Een andere reden waarom we Zylom graag meenemen in een mediamix: als adverteerder ben je gedurende het hele spel aanwezig: tijdens het laden van het spel met een animatie van 20 seconden en tijdens het spelen met een banner en button. Tijd genoeg om de aandacht te trekken dus.

En wat het verhaal nog interessanter maakt is het afrekenmodel. Zylom hanteert een afrekenmodel op basis van CPC. U betaalt pas als er geklikt wordt en wordt er niet geklikt dan leveren uw uitingen geweldige brandingsvalue.

Onetomarket focused Online Advertising bij voorkeur op zowel branding als conversie. de inzet van Zylom sluit hier zeer goed bij aan.

Zijn vrouwen een interessante doelgroep en is er nog wat ruimte in het budget, dan maken we graag een passend voorstel.

Zomeractie Zylom & Onetomarket
Periode : augustus 2007
Normaal : 10.000 clicks voor

Jouw vraag voor een speeddate van 15 minuten met het team

    onze partners