088 - 120 34 00

Andere tijden

Deze blogpost typ ik met een raar gevoel in mijn buik. Om met de deur in huis te vallen: ik ga Onetomarket verlaten. Het is tijd voor een andere uitdaging, en voor een verbreding van mijn horizon. Daarom ga ik vanaf 1 oktober samen met o.a. Ton Wesseling aan de slag in een andere hoek van de online marketing.

Dit lijkt me daarom een mooi moment voor een korte recap van de afgelopen jaren, en een vooruitblik naar de toekomst. Sta me toe dat ik even op de Onetomarket trom roffel, en vertel over wat we zoal hebben bereikt. De afgelopen jaren bij Onetomarket zijn een ware achtbaan geweest, in positieve zin.

Onetomarket heeft zich ontwikkeld van een goed maar niet al te groot Nederlands online marketing bureau tot een pan-Europese speler van niveau. Onze kantoren in Spanje lopen als een trein, niet in het minst door de enorme inzet van Lennert de Rijk aldaar, en ook Duitsland begint steeds serieuzere vormen aan te nemen.

Tegelijkertijd hebben we in een jaar tijd onze naam weten neer te zetten op de grote conferenties in de search marketing en affiliate wereld. Een van de hoogtepunten was A4UExpo in Londen vorig jaar, waar ik ook dit jaar nog aanwezig zal zijn, en waar ook mijn goede vriend en collega Roy Huiskes zijn entree zal maken als spreker over SEO.

Met klanten als KLM en Wegener (en vele anderen) heb ik gigantisch leuke en succesvolle projecten kunnen draaien, waar ik erg trots op ben en nog veel meer plezier aan beleefd heb.

Maar als het zo goed gaat, waarom ga je dan weg? Die vraag stel je jezelf nu ongetwijfeld. Het antwoord is simpel: mijn interesse heeft zich nogal verbreed, vooral ook naar het sociale deel van communicatie op het web. De kans die me daarin geboden wordt, in combinatie met de uitdaging van het mee kunnen bouwen aan een nieuw bedrijf, hebben me doen besluiten deze weg in te gaan. Om mijn favoriete boek te quoten: “markets are conversations”. Ik ga me meer richten op de conversatie, en op de kansen die internet bedrijven daarin biedt.

Bovendien kan Onetomarket prima zonder mij. Het SEO team, waar ik nog steeds onderdeel van uitmaakte, is het beste SEO team van Nederland. De paid search mensen verstaan hun vak ook ontzettend goed, en dan ben ik nog niet eens begonnen over de fantastische dingen die een aantal nog relatief onbekende talenten doen op andere gebieden. Mijn vertrek moet voor hen dan ook nog meer de aanleiding zijn om van zich te laten horen!

Mijn nieuwe uitdaging is binnen een bedrijf wat Orangevalley heet.

Rest mij om alle klanten en partners van, en collega’s bij Onetomarket ontzettend te bedanken voor een ontzettend mooie tijd, en het management te bedanken voor al het vertrouwen dat ze mij in die tijd gegeven hebben. Ik wens Onetomarket heel veel succes, en zal met groot plezier en interesse de ontwikkeling van Onetomarket blijven volgen!

Jouw vraag voor een speeddate van 15 minuten met het team

    onze partners