088 - 120 34 00

American Express versterkt online strategie

Creditcard aanbieder American Express wil de vele voordelen van haar creditcards nog beter online uitdragen Daartoe heeft het bedrijf een samenwerking getekend met Onetomarket

Creditcard aanbieder American Express wil de vele voordelen van haar creditcards nog beter online uitdragen. Daartoe heeft het bedrijf een samenwerking getekend met Onetomarket. Doel van de samenwerking is om het aantal kwalitatieve kaartaanvragen te verhogen en de kosten per aangevraagde kaart te verlagen. Door verschillende online kanalen specifieker in te zetten gaat American Express zich sterker richten op doelgroepen om de verschillende voordelen van de kaarten te belichten.

Online marketing
American Express biedt met haar creditcards voordelen die zijn gericht op gemak, veiligheid, sparen van rewards en verzekeringen. “Afhankelijk van de kaart beschikken kaarthouders over verzekerde aankopen, het door American Express laten regelen van lifestyle en travel services, toegang tot lounches op luchthavens, reisverzekeringen en vele andere voordelen. Deze voordelen willen we meer uitdragen, zodat mensen eenvoudiger de juiste kaart kunnen kiezen” zegt Gerard Brom, Marketing Executive Interactive van American Express. “Door inzet van Online Advertising en specifieke zoekmachine campagnes willen we meer inspelen op de lifestyle van mensen en hen op de juiste plaats en op het juiste moment wijzen op de creditcards van American Express. Ook zullen we e-mail marketing meer gaan gebruiken om op basis van persoonskenmerken gerichte boodschappen te communiceren” vertelt Peter vos, sr. marketing consultant bij Onetomarket. Deze inspanningen moeten ertoe leiden dat het aantal online creditcard aanvragen bij American express verdubbelt en de kwaliteit van de aanvragen verder wordt verhoogd.

Go wild weken
Op dit moment zijn de American Express Go Wild weken, waarbij kaarthouders met relaties voor een sterk gereduceerd tarief een wild menu kunnen nuttigen bij exclusieve restaurants. Onetomarket verzorgt vanaf de aanloop van de campagne tot het einde hiervan de online advertising campagne.

Jouw vraag voor een speeddate van 15 minuten met het team

    onze partners