088 - 120 34 00

Affiliate Sessie Onetomarket groot succes

Op donderdag 3 april organiseerde Onetomarket de Affiliate Sessie voor een aantal van haar relaties Om het zo gemakkelijk mogelijk te maken voor iedereen werd een centrale locatie gekozen De Olifant in Breukelen Om onze klanten er van te overtuigen dat het van enorm belang is dat SEM bureaus en affiliates samen werken in plaats van elkaar te beconcurreren werd Paul Schoenmakers uitgenodigd om te praten over wat affiliate marketing precies is en wat affiliates doen

Op donderdag 3 april organiseerde Onetomarket de ‘Affiliate Sessie’ voor een aantal van haar relaties. Om het zo gemakkelijk mogelijk te maken voor iedereen werd een centrale locatie gekozen – De Olifant in Breukelen.

Om onze klanten er van te overtuigen dat het van enorm belang is dat SEM bureaus en affiliates samen werken, in plaats van elkaar te beconcurreren, werd Paul Schoenmakers uitgenodigd om te praten over wat affiliate marketing precies is en wat affiliates doen.

.

Vervolgens sprak Joost de Valk over het belang van de samenwerking met affiliates,waarna Gjalt Jellesma presenteerde over conversie optimalisatie.

De uiterst interessante middag werd afgesloten met een borrel en diner. De reacties waren uitermate positief en er werd direct druk gespeculeerd hoe dit ingezet kon gaan worden door de diverse bedrijven die aanwezig waren.

.

Bekijk de Presentatie van Gjalt Jellesma over Conversie Optimalisatie:Klik hier

Indien u met ons een afspraak wilt inplannen om de mogelijkheden van Affiliate management te bespreken, klik hier.

Jouw vraag voor een speeddate van 15 minuten met het team

    onze partners