088 - 120 34 00

Aantal internet shoppers blijft stijgen

Het aantal mensen dat online producten besteld blijft groeien Uit onderzoek van Nielsen Media Research blijkt dat 85 van de wereldbevolking met een internetaansluiting een online aankoop heeft gedaan Dit vertaald zich in een groei van 40 over een periode van twee jaar

Het aantal mensen dat online producten besteld blijft groeien. Uit onderzoek van Nielsen Media Research blijkt dat 85% van de wereldbevolking met een internetaansluiting een online aankoop heeft gedaan. Dit vertaald zich in een groei van 40% over een periode van twee jaar.

Jonathan Carson, President International van Nielsen Online, verklaard deze groei als volgt:

“Internet is niet langer een niche-technologie – het is een massamedium en een integraal onderdeel van het moderne leven. Mensen krijgen het steeds drukker, dus het in niet verwonderlijk dat ze kiezen voor het gemak van internet bij het zoeken naar en kopen van producten”

Zuid Korea loopt wat dit betreft voorop, hier koopt 99% van de internetgebruikers online. Groot Brittanie, Duitsland en Japan volgen met 97%. De Verenigde Staten bezet de vierde plaats met 94 procent.

Boeken zijn het populairst bij online shoppers, gevolgd door kleding, video’s/dvd’s en vliegtickets.

De meest gebruikte betaalmethode is de creditcard – 60% verkiest deze optie boven andere online betalingsmiddelen.
Bron: Twinkle

Jouw vraag voor een speeddate van 15 minuten met het team

    onze partners