088 - 120 34 00

Aankoopgedrag consumenten op internet

Uit het aankoopgedrag van consumenten op internet is belangrijke informatie te halen, als we dit goed in kaart weten te brengen kan deze informatie een waardevolle basis vormen voor elk SEO of SEA traject. De analytics data achter een website behoort tot de informatie verzameling, maar er zijn natuurlijk meerdere mogelijkheden.

EnqueteOp dit moment ben ik met een afstudeeronderzoek bezig voor Onetomarket wat zich juist op dit onderwerp toespitst. Door middel van verschillende onderzoeken en analyses van beschikbare data wil ik een beter beeld verkrijgen van deze aankoopprocessen. Wat gaat er om in de gedachten van een consument, hoe ziet de weg naar een aankoop eruit en welke middelen worden gebruikt?

Een prima aanvulling voor de meeste onderzoeken is een enquête die wordt afgenomen onder de doelgroep. Ook voor mijn onderzoek is de meerwaarde hiervan groot. Vanwege die reden heb ook ik een enquête opgesteld met vragen die, als het goed is, waardevolle antwoorden gaan opleveren voor mijn onderzoek. Ik ben me ervan bewust dat elke aankoop anders is en dat elk product of dienst op een andere manier wordt benaderd. Dit neem ik ook mee in de verwerking van mijn resultaten.

Graag wil ik van de gelegenheid gebruik maken en jullie vragen om deel te nemen aan de opgestelde enquête. Vooraf kan ik zeggen dat het doorlopen hiervan niet meer dan 3 minuten van je tijd in beslag zal nemen en indien je geïnteresseerd bent in het resultaat van de enquête stuur dan een e-mail naar: r.duijndam@onetomarket.nl

Enquête: online aankoopgedrag van consumenten

Alvast heel erg bedankt!

Jouw vraag voor een speeddate van 15 minuten met het team

    onze partners