088 - 120 34 00

Nick Mulder aangetreden als Algemeen Directeur

Nick MulderNick Mulder afkomstig van Ricoh Nederland, waar hij de afgelopen 11 jaar diverse commerciële- en (senior) management functies heeft vervuld. De afgelopen 2 jaar was Nick eindverantwoordelijk voor de business unit Business Solutions waar hij onder meer sturing heeft gegeven aan het verder professionaliseren van deze business unit op basis van Lean Six Sigma. In het verlengde hiervan zal oud-directeur Lasmar van der Waals per 1 augustus 2015 zijn loopbaan buiten Onetomarket voortzetten.

“Met het aantreden van Nick verwachten we de verdere groei van Onetomarket op een gestructureerde en professionele wijze vorm te geven. Vanuit een helder business plan met de focus op de klanten en het team van professionals. Dat Nick naast de dagelijkse aansturing tevens een belang heeft genomen in Onetomarket onderstreept zijn drive en maakt het wederzijds commitment compleet” aldus Hans Ketterings (groot aandeelhouder)

Wil je jouw online marketing samen met ons naar een hoger niveau tillen? Laat dan je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op!

    onze partners