088 - 120 34 00

Web Analytics Congres in Maarssen

Logo Web Analytics Congres

Gisteren was Onetomarket aanwezig op het Web Analytics Conges in Maarssen in de persoon van Johannes Markusse, Joost de Valk en ik zelf. Er was een mooi progamma samengesteld met twee international speakers, Neil Mason en Avinash Kaushik.

Neil Mason is bekend van Applied Insights en was vorige week ook al de opening act op Emetrics London. Zijn presentatie had ik dus helaas al gezien, maar was uiteraard een prima intro voor de rest van de dag. Een overzicht van zijn presentatie kun je trouwens terugvinden op Edwords.nl van Eduard Blacquière.

Publiekstrekker nummer één was uiteraard Avinash Kaushik, die de omvangrijke afvaardiging van Google aanvoerde. Avinash is een absolute analytics guru, die vooral erg sterk is in het enthousiasmeren van mensen door zijn charisma en communicatie. Hij deed zijn presentatie “Multiplicity: Be Massively Successful at Web Analytics 2.0”, die gezien de reacties in het publiek goed werd ontvangen.

Hij gaat soms wat makkelijk voorbij aan problemen waar wij als normale stervelingen meet te maken hebben, maar dat mocht de pret niet drukken. De bijbehorende blogpost Multiplicity: Succeed Awesomely At Web Analytics 2.0! op zijn blog geeft een mooie samenvatting.

Ton Wesseling, Eduard Blacquière en Joost de Valk hebben drie opeenvolgende interviews met hem gedaan. Al snel duidelijk dat een uitgebreide vragenlijst overbodig is, omdat korte antwoorden bij Avinash niet bestaan. De interviews, die absoluut de moeite waard zijn, zullen de komende week online komen op Marketingfacts, Dutch Cowboys en Webanalisten.nl.

Wat is Webanalisten.nl? Een spiksplinter nieuw kennisdeling platform rond webanalytics, opgezet door Ton Wesseling en Reinout Wolfert. Een geweldig iniatief waar iedereen die zich bezighoud met (web) analytics ongetwijfeld een hoop plezier aan gaat beleven!

Webanalisten.nl

Jouw vraag voor een speeddate van 15 minuten met het team

    onze partners