088 - 120 34 00

Sitestat Report Builder

Met de lancering van Sitestat Report Builder speelt Nedstat in op de toenemende behoefte naar flexibiliteit in het maken van rapporten en tabellen binnen webanalytics.

Expertise in Analytics in ontwikkeling
Kennis en expertise in Analytics nemen sterk toe. Gegevens als aantal bezoekers en aantal pagina’s per bezoek zijn al enige tijd niet meer voldoende. Hierdoor komt het steeds meer voor dat tijdens het analyseren van data, behoefte is aan het maken van kruistabellen met bepaalde variabelen die niet voor de hand liggen en niet mogelijk zijn binnen het stramien van een Webanalytics pakket. Na ‘Custom Report’ van Google Analytics heeft ook Nedstat hier een oplossing voor gevonden: de Report Builder.
report builder overzicht
Alle mogelijke variabelen onderzocht
Met de Report Builder kunnen rapporten gemaakt worden met elke variabele of dimensie die je maar wilt. Dit maakt het mogelijk eenvoudiger verbanden te onderzoeken.
report builder navigatie
Doordat in de interface een preview bekeken kan worden, wordt direct het resultaat getoond.
Daarnaast kunnen met behulp van de publicatie optie eenvoudig de resultaten met klanten of intern gecommuniceerd worden.

Toegankelijk voor alle Sitestat klanten
Nedstat is van mening dat de Report Builder voor alle gebruikers relevant en belangrijk is. Deze functionaliteit is dan ook zonder extra kosten beschikbaar voor alle Sitestat klanten.

Jouw vraag voor een speeddate van 15 minuten met het team

    onze partners