088 - 120 34 00

comScore lanceert Digital Analytix (voorheen Sitestat)

Wellicht herken je dit logo; dan is er sinds vandaag wat veranderd, want het is nu officieel! Nedstat Sitestat zal vanaf heden bekend staan onder een nieuwe identiteit, comScore Digital Analytix. Dit valt samen met de introductie van een nieuwe user interface en is een logisch gevolg van de acquisitie van Nedstat verleden jaar door comScore.

Atomix

Sitestaat onder andere bekend om het werken met ongeaggregeerde data, wat het mogelijk maakt om ad-hoc analyses te doen op historische data, iets wat niet zal veranderen en daarmee ook een van de USP’s is van comScore Digital Analytix – welke bekend zal staan als Atomix.

Unique Browsers

Een van de veranderingen die in Digital Analytix zal plaatsvinden is de herbenoeming van Unieke Bezoekers (Unique Visitors) en Unieke browsers (Unique Browsers). Hiervoor is gekozen omdat dit meer in lijn is met de huidige standaarden (ABCe, IAB). Verder zal de nieuwe suite voorzien in nog meer nieuwe features zoals bijvoorbeeld doelgroepen- en panelonderzoek.

Live Webinar

comScore organiseert live webinars genaamd ‘The Evolution of Web Analytics’ om comScore Digital Analytix te introduceren.

Dinsdag, 29 maart, https://www1.gotomeeting.com/register/145682888

Natuurlijk kun je ook terecht bij ons met vragen over de verandering van Sitestat naar comScore Digital Analytix.

Jouw vraag voor een speeddate van 15 minuten met het team

    onze partners