Onetomarket Automotive Seminar

11 mei - Louwman museum

Toch interesse? Neem vooral contact met ons op.
We praten je graag bij in een persoonlijk gesprek
088 - 120 34 00

De automotive sector is meer in beweging dan ooit! Als directie binnen deze dynamische sector is het zaak enerzijds een heldere strategie te bepalen voor de komende jaren terwijl anderzijds op de korte termijn de concrete doelstellingen gerealiseerd moeten worden. En dat in een tijd waarin de ontwikkelingen door de aantrekkende economie, een arbeidsmarkt die zich meer en meer kenmerkt door schaarste en de nog immer toenemende digitalisering zich in ongekend rap tempo opvolgen.

Juist om die ontwikkelingen voor jou, als eindverantwoordelijke binnen de automotive sector, in het juiste perspectief te plaatsen organiseert Onetomarket dit seminar in het Louwman Museum. Dit doet Onetomarket samen met haar toonaangevende partners ABN AMRO, Indeed en de Louwman Dealer Group. Deze specialisten uit de sector geven je de context en concrete handvatten om lange en korte termijn doelstellingen optimaal met elkaar te verweven in een relevante, inspirerende omgeving.

Onetomarket

Onetomarket is door haar kennis en ervaring hét online marketing bureau met een heldere focus op de automotive sector. Nick zal in een kort welkomstwoord de context van het seminar en agenda toelichten als aftrap voor de inhoudelijke presentaties.
Nick Mulder, Directeur

ABN AMRO

Experts van het departement Sector Advisory van ABN AMRO geven concreet inzicht in de meest actuele ontwikkelingen binnen de Nederlandse economie en vertalen dit op heldere wijze door naar sector specifieke ontwikkelingen en trends in de automotive sector.
Sonny Duijn, Sector Econoom &
Henk Hofstede, Sector Banker

Indeed

Met het aantrekken van de economie is de arbeidsmarkt steeds verder oververhit aan het raken waardoor het aantrekken van het juiste personeel op het juiste moment een steeds grotere uitdaging wordt in veel branches. De automotive sector is daar zeker geen uitzondering op. Indeed is de grootste vacaturesite van Nederland. Wouter van Indeed neemt je in zijn presentatie mee in de ontwikkelingen binnen de wereld van online recruitment en hoe je de kansen op dit vlak optimaal kan benutten om op efficiënte wijze de juiste mensen aan te trekken.
Wouter van Neer, Sales Director National Accounts Benelux

Louwman Dealer Group

De Louwman Dealer Group heeft zich de afgelopen jaren verder ontwikkeld als één van de marktleiders binnen de Nederlandse automotive sector. Deze groei in combinatie met generieke marktontwikkelingen onderstreept de noodzaak voor een gedegen en vooruitstrevende online marketingstrategie. Mark neemt je tijdens zijn presentatie mee in de visie van de Louwman Dealer Group op online marketing. Uit deze visie zijn heldere doelstellingen voortgekomen. Hij deelt zijn ervaring over hoe hij deze doelstellingen heeft kunnen verwezenlijken samen met het team van Onetomarket. Uiteraard licht hij ook een tipje van de sluier op hoe hij verwacht dat zich dit naar de toekomst toe zal ontwikkelen.
Mark Nauta, Marketing Manager

Louwman Museum

In vogelvlucht zal Ronald de totstandkoming en de roemrijke historie van het museum toelichten ter introductie van de rondleidingen.
Ronald Kooyman, Directeur

Het programma

13:00 – 13:30 uur Ontvangst
13:30 – 13.40 uur Aftrap Onetomarket
13.40 – 14:00 uur Presentatie ABN AMRO
14:00 – 14:20 uur Presentatie Indeed
14:20 – 14:40 uur Presentatie Louwman Dealer Group
14:40 – 14:50 uur Afsluiting Onetomarket
14:50 – 15:00 uur Presentatie Louwman Museum
15:15 – 16:15 uur Rondleiding Museum met gids
16:15 – 17:00 uur Afsluitende borrel

Schrijf je nu in

Inschrijven

Aanmelden is mogelijk tot en met 10 mei 2017