Events

20 juni 2013: mini-symposium “Online overtuigen: verleid je doelgroep!”
image: header 4 31 januari   Webinar Conversieoptimalisatie conference

 

 

 

 

 

 

Het online verleiden van je doelgroep is een kunst. Een concept moet van begin tot eind kloppen, met als einddoel: conversie. Om onderaan de streep resultaat te boeken, is het belangrijk kritisch te kijken naar de effectiviteit van je website, je marketingcommunicatieconcept en het personaliseren van je website op basis van specifieke behoeftes. Maar hoe pak je dit aan?

20 juni 2013: mini-symposium “Online overtuigen: verleid je doelgroep!”
Tijdens het mini-symposium “Online overtuigen: verleid je doelgroep!” gaan we uitvoerig in op de samenhang tussen conversie optimalisatie, marketingcommunicatie en techniek. Deelnemers keren huiswaarts met een gezonde dosis inspiratie en verschillende voorbeelden vanuit de praktijk.

Initiatiefnemers
Het initiatief voor dit event is geboren vanuit een samenwerking tussen Finalist en Onetomarket; twee partijen die elkaars disciplines goed aanvullen. Waar Onetomarket beschikt over de expertise om met online marketing conversie te realiseren en te vergroten, realiseert Finalist geavanceerde websites die voldoen aan de meest recente online marketing wensen.

Voor wie?
Dit event is bedoeld voor geïnteresseerde opdrachtgevers en relaties. Het aantal plaatsen is in verband met de exclusiviteit beperkt. Deelname is uiteraard kosteloos.

Meld je aan!
Interesse om deel te nemen? Neem contact op met Vincent Verhaak door te bellen met (088) 120 34 02 of mail naar info@onetomarket.nl.

Programma

14:00 Inloop, koffie, kennismaking

14:30 Opening & welkom door Hans Ketterings
image: hans 31 januari   Webinar Conversieoptimalisatie conference Hans Ketterings

ICT Investeerder


14:45 Personalisatie in websites
image: johannes 31 januari   Webinar Conversieoptimalisatie conference Johannes Maas

Adviseur enterprise content management Finalist


15:30 Pauze

15:45 Conversie optimalisatie en online overtuigingskracht
image: joanne 31 januari   Webinar Conversieoptimalisatie conference Joanne Mölder

Analytics consultant Onetomarket


16:15 Discussie: De overtuigingskracht van uw website

16:45 Aan de slag met optimaliseren

17:00 Borrel

Locatie

Media Plaza (zaal Round Control)

Croeselaan 6

3521 CA Utrecht

Meld je aan!
Interesse om deel te nemen? Neem contact op met Vincent Verhaak door te bellen met (088) 120 34 02 of mail naar info@onetomarket.nl.

20 november – Google Adwords training
Hoe krijgt u op korte termijn meer relevant verkeer naar uw website? Dit kan met Search Engine Advertising, oftewel zoekmachine adverteren. Deze en nog vele andere vraagstukken worden besproken in de Google Adwords Training op 20 maart. Schrijf u hier in.
31 januari – Webinar Conversieoptimalisatie conference
Wil je het conversiepercentage van je website verhogen? Wie zijn je bezoekers en hoe kan je deze overtuigen om over te gaan tot een aankoop/actie? Wil je antwoord op deze en andere vragen? Schrijf je dan in voor de webinar op 31 januari en leer met andere ogen naar jouw website te kijken.