Over Onetomarket  “Snelheid is geboden dus wij zitten er bovenop!”

Onetomarket helpt u het maximale resultaat te halen uit uw online marketing budget. In dit jonge vakgebied onderscheiden wij ons door steeds  de mogelijkheden te benutten die andere niet zien. Wij zijn betaalbaar en inventief. Wij denken actief mee en beseffen dat tijd kostbaar is. Kordaat handelen is belangrijk want kansen en mogelijkheden in de online wereld zijn uitermate vluchtig. Wat wij niet pakken bent u kwijt.

Snelheid is geboden dus wij zitten er bovenop!

Bij Onetomarket werken we met een team van 15 ervaren online search marketeers met ieder een specifiek specialisme. Onze organisatie heeft een email team, een SEA team, een SEO team, een affiliate team en een analytics team. Iedereen denkt mee en geeft advies. We hebben projectmanagers die zorgen dat alle diensten bij onze klanten integraal samenkomen. Geen kastje-muur, maar één aanspreekpunt. Zo kunnen we samen met u snel handelen en uw online resultaat centraal zetten.

Uw kracht zit in onze afstemming!

Niet alleen afstemming tussen de verschillende online vakgebieden, maar ook de afstemming tussen online- en offline marketing kan voor uw organisatie het verschil maken. De hoogst toegevoegde waarde ontstaat als wij uw business leren kennen en we u naar een hogere volwassenheidsfase in online marketing brengen. Geen vluggertjes of binnenbochtjes; wij streven naar een langdurige samenwerking waarbij “samen helpen ontwikkelen” op een directe en inventieve wijze ons uitgangspunt is.

 

Lasmar van der Waals