SEO  “Zoekmachine optimalisatie”

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is de meest natuurlijke manier van zoekmachine marketing. SEO is gericht op het bereiken van een zo’n hoog mogelijke positie van uw website in de organische zoekresultaten op de voor u relevante zoekwoorden. Met zoekmachine optimalisatie bereikt u meer gerichte bezoekers en zo een maximaal online rendement.

Zoekmachines worden door 98% van de internetters gebruikt. 80% van de mensen oriënteert zich via zoekmachines voordat er een aankoop wordt gedaan. Het verhogen van uw vindbaarheid is daarom van groot belang. De positie van uw website in de zoekresultaten wordt mede bepaald door:

  • Techniek: de manier waarop de HTML-code, CSS en JavaScript zijn opgebouwd en of deze voldoen aan de richtlijnen voor zoekmachines.
  • Inhoud: optimale teksten met de juiste keywords, maar ook afbeeldingen en filmpjes.
  • Structuur: de pagina indeling in combinatie met de interne linkstructuur.
  • Linkbuilding: kwalitatief hoogwaardige links naar uw website bepalen mede uw positie in de zoekmachines.
  • Snelheid: “The web should be fast..” Niemand houdt van een trage website.

Hoe kan Onetomarket u helpen?

De ervaren SEO experts van Onetomarket helpen u graag bij het optimaliseren van uw website voor zoekmachines. Dit wordt volledig afgestemd op uw wensen en online doelstellingen.

Wij staan voor snel en direct persoonlijk contact. Wij geven begeleiding voor, tijdens en na de livegang van uw geoptimaliseerde website.

image: seo resultaat SEO
In het optimalisatieproces behandelen wij de volgende onderdelen:


Keyword Research

Met welke keywords zoekt men naar uw product of dienst? Bij zoekmachine optimalisatie staat vooral het zoekgedrag van uw doelgroepen keyword research is de basis voor het optimaliseren van uw website.

Sitestructuur
Keyword research vormt het uitgangspunt voor het opstellen van de sitestructuur. De zoektermen worden op een voor zoekmachines logische manier in de nieuwe sitestructuur verwerkt.

Content Adviesplan
Het optimaliseren van de content is een belangrijk onderdeel binnen zoekmachine marketing. Goede content is voor zowel de bezoekers als zoekmachines een waardevolle aanvulling.

Technische Analyse
Een grondige technische analyse van uw website op alle SEO-technisch waardevolle punten. Wij zorgen voor de signalering van technische verbeterpunten, maar ook voor de begeleiding van een correcte uitvoer van die punten.

Wilt u kennismaken? Neem nu contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Meer weten over onze werkwijze? Download nu de Onetomarket whitepaper.

Meer weten? Stel vrijblijvend een vraag aan één van onze SEO Consultants:

image: 168 SEOMark Prummel
SEO Consultant