E-mail marketing  “Haal maximaal resultaat uit uw email marketing campagnes”

image: schiphol email marketing E mail marketingE-mail marketing is de ideale vorm van klantenbinding. Het sturen van relevante, gepersonaliseerde aanbiedingen is de manier om van een bestaande klant een grotere klant te maken. E-mail marketing gaat echter verder dan het versturen van een maandelijkse nieuwsbrief. Een goede e-mail marketingcampagne gaat uit van de behoeftes van de klant en zorgt voor een maximaal return on investment (ROI).

Dit kan worden bereikt met gepersonaliseerde e-mail. Op basis van onder meer aankoop- en klikgedrag wordt het gedrag van uw nieuwsbriefabonnees eerst gemonitord. Dit levert vaak waardevolle informatie op voor het optimaliseren van uw e-mails en bijhorende campagnes. Door de juiste segmentatie in uw doelgroep stuurt u op basis van hun voorkeuren een e-mail. Door deze gepersonaliseerde benadering vergroot u de kans op conversie.

Hoe kan Onetomarket u helpen?

Door de inzet van geavanceerde email marketing campagnes haalt u meer rendement uit uw huidige ontvangersbestand. Van een verjaarsdagmail met een persoonlijke kortingscoupon tot prijsvragen: met de Onetomarket emailcampagnes is het allemaal mogelijk. Onetomarket heeft uitstekende kennis op het gebied van email marketing en helpt u bij het creëren en optimaliseren van uw gepersonaliseerde email campagnes. Wij geven strategisch advies, testen uw huidige campagnes en helpen u om het maximale uit uw email marketing te halen.

Het testen van uw email campagne is  van groot belang. Het verzendmoment van de nieuwsbrief, de onderwerpsregel en het design zijn van grote invloed op het resultaat van de mailcampagne. Onze experts denken met u mee en zetten samen met u een testplan op. Aan de hand van deze resultaten bepalen we samen met u de vervolgstappen om uw email campagnes verder te optimaliseren. We kijken naar het openingspercentage, doorklikratio en conversiepercentage en nemen stappen om deze op een positieve manier te beïnvloeden. Onze software gemakkelijk te integreren in uw eigen website. Daarnaast zijn de nieuwsbrieven die via Onetomarket worden verstuurd, geoptimaliseerd voor ontvangst op een tablet en mobiele telefoon.

image: responsive email E mail marketing

U heeft de mogelijkheid om zelf eenvoudig uw nieuwsbrief te versturen. Maar wij nemen dit werk ook graag voor u uit handen. De keuze is aan u! Onze rapportages (wekelijks, 2-wekelijks of maandelijks) helpen u en ons verder bij het optimaliseren van uw email campagnes. Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden die wij graag met u bespreken. Wilt u meer weten over email marketing en wat Onetomarket voor u kan betekenen? Neem dan nu contact met ons op en maak kennis met onze email marketing specialisten

Meer weten? Stel vrijblijvend een vraag aan één van onze E-mail Consultants:

image: 167 E mail marketingLaurie Maréchal
E-mail marketeer

image: 132 E mail marketingJob Castrop
Software developer / E-mail marketeer